1 Ağustos 2011 Pazartesi

Trabzonspor Benfica Maçı Canlı İzle

Ülkemizi Şampiyonlar liginde temsil etmek için Trabzonsporun bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. 3 farkla kazanması halinde ancak tur atlayabilecek takımımız. Bu önemli maçı D Smarta sahip olmayanların da izleyebilmesi için maç linkini bu başlıkta yayınlıyoruz.Trabzonspor Benfica maçı naklen videoaktarimi.blogspot.com da.
       Linkler maç saatinde verilecektir.Şimdiden iyi seyirler diliyoruz videoaktarimi ekibi olarak.

Şampiyonlar Ligi Maçları 02.08.2011

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla sonuçlanacak. İddaa severlerin yakından takip edeceği bugün oynanacak Panathinaikos - Odense ve Shamrock - Fc Copenhagen maçları sitemizden izlenebilecektir. Linkler maç saatinde yayınlanacaktır. Bizi takip etmeye devam edin.

Serdar Ortaç Hile 2011

Her yaz çıkardığı albümlerle adından söz ettiren Serdar Ortaç bu yaz da Hile adlı şarkısıyla müzik piyasasını kasıp kavuruyor. Keyifli dinlemeler.



Son Dakika Şehit Haberi

Van Başkale ilçesi Gedikbaşı mevkiinde askeri konvoya ateş açıldı. 3 askerin şehit olduğu 3 askerinde yaralandığı bildirildi.

Ayrıca köye gitmekte olan konvoyun arkasında bulunan Başkale Kaymakamı Bilgihan Bayer ile korumasının da yaralandığı belirtildi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Gelişmeleri videoaktarimi ekibi olarak aktarmaya devam edeceğiz.

Can Bonomo Şaşkın


Can Bonomo en güzel şarkılarından biri olan Şaşkın ile karşınızda bu sefer de. Videoaktarimi ekibi olarak en yeni şarkıları sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz. Yorumlarınızla bizleri yönlendirebilirsiniz. Keyifli dinlemeler.




can bonomo bana bir saz verin


Günümüzün kendine has tarzı olan şarkıcılarından olan Can Bonomo en güzel ve eğlenceli şarkılarıyla sizlerle.Okan Bayülgen in programında da çıkıp, beğenileri toplayan bu çocuk gerçekten çok farklı. Dinlemeye değer. Keyifli dakikalar sizleri bekliyor.